Tvångstankar om korv

Det här är ett inlägg helt utanför tränings- och löparbranschen och på grund av ämnet kommer inlägget heller inte att innehålla någon bild…

Händelsen jag beskriver nedan har förföljt mig i några dagar nu och det enda jag vill är ni ska säga att jag är helt normal och absolut inte ensam. Det jag beskriver nedan har hänt er också. Right?

Vi käkade jättegod korv i måndags – ni vet sådan där färsk med typ 100 procent kötthalt som smakar jättemycket och kryddigt. Efter middagen gjorde jag i vanlig ordning en matlåda och lade ner en korv. MEN. Helt plötsligt var det inte en korv längre utan en jättestor och gråbeige penis. Eller det var den ju inte, men det såg ut så. Med mos.

Jag fick matlådepanik och tänkte att jag inte kan lasta ut den där korven på en tallrik i lunchrummet. Dels kommer jag inte kunna låta bli att kommentera korven själv (vilket kan bli jobbigt då jag inte känner alla så bra än) och dels finns risk att andra tänker saker om min mat, men inte vågar säga något. Hatar spänd stämning…

Så jag skar upp korven i mindre bitar, ställde in matlådan i kylen och trodde att korvproblematiken var över.

Natten kom och jag vaknade kallsvettig. I mina drömmar fanns korven i helt skick. Där fanns också lunchrummet och en massa främmande människor, som jag skulle socialisera med. Jag var jättehungrig, men kunde inte förmå mig att öppna matlådan på grund av innehållet. Peniskorven förstörde liksom hela min dag.

Och att vakna så där abrupt för att man har drömt att man är hangry med mat i matlådan som man inte vågar äta på grund av att den ser ut som en penis är inte angnämt precis.

Nu borde det väl vara slut på den här historien. Men nej… Verkligheten kom ikapp och det var dags för the korvlunch IRL. Uppskuren och fin låg den där och väntade på mig, men den smakade inte gott längre. Efter att ha jagat mig dag som natt hade charmen med både hög kötthalt och kryddor försvunnit. Jag vet inte om peniskorven var ekologisk, men om den var det spelade det inte heller någon roll.

Sedan den dagen har jag bara ätit lax och vegetariskt.

Visst har väl det jag beskriver ovan hänt dig också?

”VI HAR ALLA VARIT DÄR!”

10 thoughts on “Tvångstankar om korv

  1. men alltså hallå. Nu kräver jag att du går och köper en peniskorv och riggar en matlåda. jag måste få se skapelsen! Min fantasi räcker faktiskt inte riktigt så här långt, jag som bara tänker på ryggsäckar och utrustning och nästan aldrig på just korv 🙂

    Men ärligt. Det är jättejobbigt med lunchlådor. Jag känner mig alltid glupskast i stan för att jag har dubbelt så mycket mat som alla andra. ofta i form av vegetariska röror som dag 2 alltid liknar lösbajs. Jag ska börja äta fil och flingor som alla andra…. fast hur överlever man liksom???

    1. Lösbajs och penisar… Vad händer om vi två kombinerar våra matlådor? Hjälp!

      Vi får se om det blir någon repris på korven. Ska bara ta mig igenom den här veckan på lax och grönsaker först…

  2. Jag har inte varit med om just korvar som ser ut som penisar. Men däremot så skulle jag laga till fläskfilé på jobbet en dag och den såg ut precis som en snopp och såklart pungen också. Gissa om det kändes konstigt att skiva upp den. Varje gång efter det så tänker jag på penisfläskfilén när jag ska äta fläskfilé på jobbet. Trauma deluxe! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *