Uppstigning 04:45!

Det är min första semesterdag idag. I morse ljöd larmet ljudligt vid 04:45 och 05.26 tog jag bussen till stan och gymmet. Anledningarna till varför kan eventuellt gå isär.

Någon kanske vill hävda att jag är träningsnarkoman och inte kan hoppa över att gå till gymmet en endaste gång. Inte ens min första dag på semestern.

Någon annan skiter fullständigt i varför.

En tredje tror att jag har ett hemligt mål och ska börja med fitness. Då finns det liksom inga genvägar…

Så har vi den där misstänksamma som anar ugglor i mossen och är helt säker på att gymmet bara är en täckmantel för min hemliga älskare inne i stan.

För alla de som tror saker ska jag nu berätta hur det egentligen ligger till.

Den främsta anledningen till morgonens tidiga gymbesök var att jag hade en dag kvar på mitt dyra busskort. Jag vill alltid ha så mycket valuta som möjligt för pengarna. Och om det skulle bli någon valuta för pengarna så var jag tvungen att åka tidigt just idag. På min första semesterdag.

Nu vet ni.

Vetskapen om att jag nyttjat busskortet till max var nästan lika själagod som att träna med en av sina närmsta vänner på betald arbetstid.

Man måste välja sina träningstillfällen…

6 thoughts on “Uppstigning 04:45!

  1. Alltså vi ÄR tvillingar! Jag är nästan manisk när det gäller att maxa nyttan av mina pendlarkort. Som att ALDRIG köpa ett på en fredag utan typ springa till jobbet då, så man sparar tre dagar genom att köpa det på måndagen istället…

    Fast ett avslöjande om en hemlige älskare i stan hade garanterat gett dig fler läsare. Busskortstvångstankar får det inte att rassla i besöksstatistiken har jag märkt 🤣

    1. Vem har sagt att det INTE finns en hemlig älskare i stan? Går ju utmärkt att kombinera med vältränad och pendlarkortsmani 😅

  2. 😂😂
    Själv beger jag mig till slalombacken för lite backintervaller nu vid sextiden. Bra start på fredagen 😊

  3. jag är samma! Gnisslar tänder nu när jag inte kan nyttja SL-kortet fullt ut oga ombyggnad. (Men vi resenärer fick såklart betala fullt pris ämdå..) Men jag skulle aldrig ta mig till gymet så tidigt! Gick det ut en särskild tid på dagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *