Utmanad av Cloetta under godisstoppet

Förra fredagen var en bra fredag. Jag fick en avi med posten utan att ha beställt något och kunde till min stora överraskning hämta ut ett gäng godispåsar från Cloetta. Den känslan! Dock skedde detta mitt under Olas och mitt godisstopp. Typiskt va? En vecka senare, igår fredag, var det definitivt dags att göra slut med godisstoppet. ”Bye  bye! Det var kul så länge det varade, men jag är jävligt klar med dig nu! Hörs!”

I paketet fanns tre påsar AKO-kola. Denna kola har tydligen, utan min vetskap, varit borta ur sortimentet en tid, vilket har skapat ramaskri och en facebookgrupp som krävt den tillbaka. Och nu är den här – för att väcka minnen hos oss som är lite äldre och skapa nya minnen hos yngre generationer som inte visste om AKO-kolans existens.

Jag har nu mumsat på AKO Chok, AKO Mint och AKO Grädd så att tandhalsarna har fått träningsvärk och konstaterar att kolan är god. Nej, jag var inte en av dem som saknade AKO-kolan, men jag uppskattar godis. Simple as that.

Vilken som är min favorit? Otippat nog sopade AKO Grädd banan med AKO Chok.

Godis. Kan en driva en renodlad godisblogg månntro? Framtidsdrömmar…
menmia-ako-kolamenmia-ako

4 thoughts on “Utmanad av Cloetta under godisstoppet

  1. Det där är min dröm och mål i livet – att godisföretag börjar skicka en godis på posten utan att man ens måste be om det. Jag är sjuk imponerad av dig, Mia, i mina ögon är du höjden av en lyckad människa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *