Vad du får!

Alltså, jag förstår om alla inte vill morgonträna. Det finns säkert de som inte bör göra det heller.

MEN. Om du går upp i svinottan och startar din löpning/promenad/whatever vid 06.00 så här i sommartider, så är det faktiskt magiskt där ute. MAGISKT. Det är inte fullt lika magiskt med morgonträning i november till mars, i alla fall inte i Göteborg… Så om du inte brukar, men vill testa morgonträning, så gör det nu. NU. NU. NU.

Jag kanske låter lite hög. Jo, men jag blir väldigt positivt påverkad av lugnet, den milda sommarluften som känns oförstörd och känslan av att ha hela världen (nästan) för mig själv, trots att jag oftast befinner mig i innerstan. Lyser solen är den så stark så att den bländar, men det är som om den bara lyser för mig.

Jag ska tänka på de här rundorna under den långa och mörka perioden då regnet som oftast piskar och blöter ner, vinden viner och det skapas avgrundsdjupa hål av vatten längs med vägen. Och skorna blir till mina två helt egna minisumpmarker, som jag aldrig blir fri ifrån eftersom de sitter fast. Duschen efter passet känns härlig, inte för att den tvättar bort svett, utan för att den värmer en nedkyld kropp…

Men det tar vi då. Det här är vad du får just nu! Varsågod liksom.

4 thoughts on “Vad du får!

    1. Jag går upp halv sex för att hinna ut vid sex och få min timme för mig själv. Den enda på hela dagen <3 Håller med! Så värt! Bara att görat!

  1. Helt sant! Jag kör ute kl 6 hela vintern också och även om det inte är en njutning alla gånger så är jag ju så galet nöjd med mig själv efteråt att det är värt det. Plus att den varma goda gröten aldrig smakar bättre än då 🙂

    1. Nej DEN gröten alltså <3 Och nöjdheten! hopaps jag orkar hålla i hela den mörka perioden även denna gång... 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *