Vad krävs det för att springa 10 mil?

En gång har jag sprungit nära sex mil terräng mellan Hindås och Borås utan några direkta förberedelser. Tävlingen ägde rum i juni. Jag vet inte om ett enda långpass på tre mil i februari räknas som förberedande då… Jag har sprungit några femmilare på kul också. Minns mest den första då jag hängde på en långpassgrupp på pendeln till Alingsås och sprang hem till Göteborg igen. Jag tyckte att det var alldeles stört gjort av mig.

Idag lanserade Helsingborg Marathon att de ska arrangera SM 100 km den 5 juli. Banan går längs med strandpromenaden där jag själv gick i mål på Marathon förra året. Det pirrar lite i magen.

Jag kan inte låta bli att fundera på vad det krävs av mig för att springa 10 mil…

10 thoughts on “Vad krävs det för att springa 10 mil?

  1. Jag är själv lite småsugen (dock kanske två-tre år framåt) på att prova Ultravasan 90 km. Så jag kan ju inte säga att du är dum i huvuvdet som funderar på det. Eller tja, vi kanske är lite dumma i huvudet båda två, när jag tänker efter…? 😉 Haha!

    Kram M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *