Vad som avslöjar att jag har köpt en ny telefon

Jag menar på riktigt att jag har köpt en modern mobiltelefon utan kladdiga barnfingrar på displayen, repor i glaset och konstant smuts uppe i kanten som har gjort att jag det senaste halvåret aldrig har sett mina egna ögon när jag tagit selfies. De har varit blurrade som vore jag värsta skurken…

Egentligen har jag inte köpt mig själv en ny mobil än. Det var sambon som gjorde slag i saken och ligger ute med pengarna, men trots att jag förhalar betalningen så är den ju ändå min liksom.

Det som avslöjar mitt mobilköp, förutom att den är så pass ren att det ser ut som om en vuxen människa äger den, är bilderna. Att kunna stanna upp under kvällslöprundan och ta en bild som inte ser ut som skit bara för att det råkar vara mörkt – DEN KÄNSLAN!

Så egentligen har jag (eh sambon…) köpt min nya moderna mobil för er skull.

Inte ett endaste barnfinger ska få röra vid min nya skatt. Inte en enda olämplig barnreklamfilm på Youtube ska spelas upp på denna spegelblanka och välvda display.

Just nu bär jag runt den i en svart liten necessär, eftersom jag inte hunnit köpa något fodral…

Kolla liksom. Göteborg by night i löparskor. Oredigerad bild direkt från mobiltelefonen. Vilket lyft för min hittills väldigt lama och fattiga influencerkarriär…

6 thoughts on “Vad som avslöjar att jag har köpt en ny telefon

  1. Vilken bild! Önskar att min mobil kunde ta såna bilder i mörker. Men jag vill inte byta ut min samsung. Den får allt hänga med ett tag till. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *