Vänder ryggen till och springer därifrån

Igår söndag skulle jag ha bloggat om lördagens fantastiska träningspass och hintat om en uppåtgående formkurva. Inlägget skulle har varit en balanserad blandning av skryt och träningshets…

Tyvärr golvades jag återigen av en mycket oangenäm sjukdom, som inte är särskilt farlig, men under tiden den pågår känns som om det handlar om ren och skär överlevnad.

Så här sitter jag nu i min försummade blogg och försöker samla ihop mina tankar till ett blogginlägg. Det går sådär.

Nedan presenterar jag några bloggämnen som skulle kunna vara aktuella:

# Jag skulle kunna be mitt nuvarande immunförsvar dra åt helvete och önska någon form av målvakt i det där målet som verkar stå vidöppet för varenda liten bacill.

# Stockholm Marathon – tävlingen och träningen som jag har försummat från den stunden då jag klickade ”anmäl”.

# Kräks dig själv till smärtor i ländryggen. Ett matnyttigt inlägg om hur du gör och hur du tränar efteråt för att få bort smärtorna.

# En förmiddag i blötsnön med två barn. Hur ful kan en snögubbe bli trots att en vuxen assisterar i byggandet? Och hur blött kan ett barn bli? Jag har alla svar!

Ja egentligen finns det massor att blogga om. Istället vänder jag ryggen till och springer därifrån… Eller jag springer in till vardagsrummet och sätter mig under en filt med det barn som är vaket.

2 thoughts on “Vänder ryggen till och springer därifrån

  1. Tänk den som hade en sån radda bloggidéer! Här är det blankt! Men jag slipper i alla fall kräkas 😀. Håller tummarna för att bacillmålvakten är på plats nu och sköter sitt jobb hädanefter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *