Varför får jag inte betalt för varje löppass och dusch?

Jag som gillar att springa så mycket och gärna skulle göra det varje dag mest hela tiden. Visst borde jag kunna kräva att alla mina löppass ger mig något mer än ”bättre hälsa” och förhoppningsvis ett längre liv?

Livet – var är stålarna?

Idag tog jag och Johanna vår friskvårdstimme i natursköna Änggårdsbergen. Vi fick alltså betalt för att springa, flukta på blommor, ta selfies och duscha. I vanlig ordning hade vi lyckats matcha våra kläder och dagens träningsfärg var turkos.

Sen firade vi livet och helt andra jobbframgångar än löpning med en härlig utelunch. På min tallrik landade en halloumi- och morotsbiff med goda tillbehör som smakade massor. Och gott.

En bra jobbfredag må jag säga.

Men jag tycker fortfarande att mina löppass borde inbringa mer stålar…

6 thoughts on “Varför får jag inte betalt för varje löppass och dusch?

    1. Sant för de flesta, men jag blir lite sjuk av att vara på jobbet tyvärr så löpningen borde få ännu mer plats! 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *