Vi lämnar stan. Vi flyttar.

Det var inte så länge sedan jag skrev inlägget Köpa hus som sportromantiker. Den dagen hade vi varit och kollat på ett parhus i ett samhälle en bit utanför Göteborg.

Samhället hade vi redan bestämt oss för och husvisningen gav en bra magkänsla. Jag började genast drömma om den korta promenaden ner till sjön där jag skulle bada med barnen och simma i min ännu ej införskaffade våtdräkt. Jag visualiserade mig i löparskor på de anslutande skogslederna. Jag fick fantomsmärtor i armen efter att ha dragit barnen i pulka i den nätta trädgården med backe. Jag prisade det korta avståndet till busshållplatsen ifall jag skulle få citylängtan…

Nu är parhuset vårt. Vi flyttar. Vi lämnar innerstan. Ibland går livet väldigt fort och stora beslut sker på väldigt kort tid.

Den kommande flytten har fått mig att lyfta blicken och utvärdera mina möjligheter på ett helt nytt sätt.

Mina möjligheter är inte beroende av att vara nära och bo i stadskärna. Nej, det är faktiskt precis tvärtom.

Projekt ”Avveckla mig (nästan) helt från city” har bara börjat…

16 thoughts on “Vi lämnar stan. Vi flyttar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *