Vinterland är njutarland

Hindås (ja inte bara Hindås) badar i ett tjockt lager vit snö, som yr och virvlar omkring. Sikten blir måhända lite dålig ibland, men snön gör mig barnsligt glad.

Trots att jag är en i grunden ganska vek fryslort har jag spenderat större delen av helgen utomhus i yrvädret. Igår söndag åkte jag och sambon nästgårds till Ulricehamn och spanade in världscupen i längdskidor. Att spendera en heldag på skidtävling är vad jag skulle vilja kalla ett kontrollerat ”outdoor living” utan större överraskningar. Så länge man har tillräckligt varma kläder på sig och matsäcken gör en mätt, är det få saker som kan gå fel.

Igår lät vi världsstjärnorna och tillika våra stora idoler göra det stora jobbet, medan vi fångade vind och snö med våra kroppar och hejade på. Mellan loppen rörde vi på oss för att hålla värmen och i kombiantion med att släntra omkring utan mål blev utfallshopp min favorit. Min nya lifehack är att ta en kaffe i bajamajakön för att ha en varm och go känsla i kroppen när man ska dra ner byxorna…

Nåväl. Rosorna på kinderna kommer jag att bära minst till på fredag.

Nu är det dags för en riktigt skön och lugn vecka. Pulsen har gått ner och löparbenen är laddade för stordåd!

Bjuder på tre världsstjärnor på bilderna nedan. Jag, Ola och Charlotte Kalla.

2 thoughts on “Vinterland är njutarland

  1. Haha, låter som en underbar helg. Och tack för life hack! Det kan vara rysligt kallt med bajamajaringar. Samtidigt som själva bajamajan kan kännas ganska ombonad och varm om man råkar springa lopp i plus två och ösregn…

  2. För några år sedan tyckte jag att vintern bara var något man måste överleva. Nu gör jag något av den istället – åker skidor, i helgen blev de långfärdsskridskor. Livet blir så mycket rikare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *