We are your Power Couple!

Jag skulle gärna hänga ut mig och Ola mer – både här och på Instagram. Att vara ett ”power couple” och visa sin gemensamma styrka i sociala medier är tydligen hett som tusan! Jag läste i en artikel någonstans att det handlar om att tillsammans utstråla ”World Domination”. Låter ju jäkligt töntigt, men det är kanske värt ett försök?

Jag och Ola skulle kunna vara paret som grillar korv oavsett väderlek, som träningshetsar varandra till nya höjder, som pusslar och trixar och hjälper varandra för att få vardagen att gå ihop. När jag glömmer bort att sätta in pengar på vårt gemensamma konto där alla räkningar dras ifrån har jag Olas trygga hand i ryggen som garanterar att pengarna kommer in…

POWER!

Tyvärr tror jag inte att  min Ola är särskilt intresserad av att bli min power partner i sociala medier. I och för sig så delade han en bild på mig på nyårsafton, där jag står iklädd prinsesstiara och skalar ägg direkt över sopkorgen. Men jag fick ingen länk…

Här är vi precis som någon skapade oss. Jag i gul ollonmössa från 2013 och Ola i yngsta dotterns mössa.

Allt går, men det behöver sällan vara vare sig perfekt eller tillrättalagt.

4 thoughts on “We are your Power Couple!

  1. Hahaha jag dör. Så skönt att äntligen få se dig i en otillrättalagd bild behind the scenes… utan smink och nyfönat hår 🙂

    Powercouple alltså. Skulle det vara det nya svarta? Då måste jag få upp fredrik från hans åldersträsk. Diskbråck, gikt och gråa hår utstrålar ju knappast power.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *