When life gives you VAB…

and you just love it!

Alltså, jag gillar inte att ena barnet är krassligt, men jag älskar att vara hemma och pyssla och fixa i den mån det går med två små troll i min direkta närhet.

När sambon kommer hem från jobbet blir det alltid en stunds Mia-tid för träning eller annat. Jag tror det är ett framgångskoncept för mig och för den här familjen. Jag och barnen kan inte vara ute och leka och njuta av snön just nu och är fasta innanför hemmets väggar, men jag vet att jag får lufta mig sen. De dagar sambon vabbar gör vi tvärtom såklart.

Space och egna intressen mår man gott av – varje dag!

Idag har vab-livet inneburit att tillreda kvällens ostiga och gräddiga middagspaj, rädda köket från vattenskada efter 1.5-åring vid diskbänken samt pressa apelsiner till sjuklingen. Ett helt dagsverke på bara några timmar…

I eftermiddag ska jag andas frisk luft med plaskig snö under löparskorna.

Det ser jag fram emot!

Men först lite mer av det här…

8 thoughts on “When life gives you VAB…

  1. Njut medans du kan! Snart är de så stora att de liksom inte blir sjuka lika mycket och lika mysigt. Å andra sidan kan du springa medans den stora sjuklingen ligger i tv-soffan och ser på NetFlix. Om du inte passar på att ligga där själv samtidigt. 🙂

    1. Om det finns löpmöjligheter under VAB lär sambon aldrig få vabba mer när den tiden kommer… 😉 Hejdå 50/50! Haha…

  2. 50/50 är överskattat 😀. Som tidigare talare redan sagt: njut. Snart är de 18 och då får man bara cruisa omkring livrädd i en bil när de ska övningsköra. Inte ett enda löpsteg där alltså…

  3. Så länge de inte är allvarligt sjuka är det ju bra. Själv tycker jag det även borde finnas “VAD”. Vård av djur. Alla har ju liksom inte kids som en del av familjen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *