Hålla

Hålla partneringutbildning, hålla om någon, hålla hög utvecklingshöjd i partneringanbudet, hålla på med lite allt möjligt, hålla deadline för partneringanbud, hålla koll på marknaden, hålla till i en annan stad, hålla bra tempo i löpspåret, hålla vad jag lovar, hålla teamet engagerat, hålla av någon så att det gör lite ont, hålla workshop, hålla i vårkappan när det blåser, hålla föreläsning, hålla den inre kompassriktningen, hålla ut, hålla formen, hålla efter barnen, hålla ställningarna, hålla upp och ta några djupa, hålla taktpinnen, hålla kvar en skön känsla, hålla med om att det blåser lite kallt för att vara maj…

Hålla ihop.

Alltså allvarligt, vad en håller på hela tiden.

Vad håller du på med just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...