Om Mia Hellström

Reflekterande dagdrömmare och företagare, som aldrig vill stå still. Gör saker precis hela tiden och en viktig del av mitt görande är just reflektion. Det är i reflektionen som mitt lärande landar och utvecklingen av mig själv och andra blir till.

Är en relationsbyggande människoälskare, som har ett stort behov av tid helt för mig själv.

Har begåvats med en extraordinär inkännande förmåga. Lyssnar och tar in allt du säger och inte säger. Noterar vad du uttrycker och utstrålar. Det hjälper mig att hjälpa dig. Förvaltar givetvis allt du ger mig med tillförsikt och respekt.

Min kommunikativa förmåga är vältränad och jag har ett stort ordförråd, skarp penna och talets gåva.

Behöver daglig fysisk aktivitet med puls för att fungera. Helst utomhus och absolut helst i skogen eller vid havet.

Bor i huvudsak i natursköna Hindås tre mil utanför Göteborg och ibland vid Gullmarsfjorden i Uddevalla kommun.

Jag vill göra världen till en bättre plats.