Sommarreflektioner del 1 – 3 insikter

Insikt 1

De senaste åren har det kommersialiserats på idéer som kommer från en plats inuti mig. Jag har gett och tillåtit, så inget ont om någon annan än mig själv och mitt eget vilseledarskap. Men helt plötsligt kände min hjärna, mitt hjärta och min mage att det får vara nog. Jag har tappat min självkänsla och mitt egenvärde genom att ge för att ge (vilket i grunden är något väldigt fint). Uttagen har varit för stora i relation till insättningarna. Den som ska kommersialisera på och framför allt må bra av det som kommer från en plats inuti mig är ju jag, inte någon annan.

Så jag ska ta tillbaka mina tankar och idéer och lägga dem i de tomrum som uppstått. Välkomna hem igen ❤️ Det gör redan lite mindre ont.

Min lärdom: Se alltid till att du är en fullt respekterad deltagare i de sammanhang där du bidrar med det du är, kan och har.

Fråga: Vem eller vilket sammanhang skulle du behöva utmana eller kanske till och med göra slut med för att stärka dig själv?

Insikt 2

Jag är en jävel på att skriva och skulle kunna skriva ihop ett utkast på en bok om ledarskap eller vad som helst på typ två dagar. Varför gör jag det inte? DET är en väldigt bra fråga….som jag behöver ställa mig själv lite oftare.

Min lärdom: Se över vad du är riktigt jävla bra på och gör mer av det.

Fråga: Hur kan dina superkrafter hjälpa dig att nå dit du vill?

Insikt 3

Jag vill springa Marathon igen, helst snabbare än mitt gamla motionärsrekord på 3.20. Har jag vad som krävs för att ta mig dit trots att jag snart är 45 och förmodligen på väg in i modeordet förklimaktieriet? Det får sommaren och mitt (eventuella) inre lugn utvisa.

Mitt lärdom: Lek oftare med tanken på det som känns oöverkomligt just nu.

Fråga: Vilken oväntad grej skulle du vilja uppnå?

Fortsättning följer… 🙂

2 thoughts on “Sommarreflektioner del 1 – 3 insikter

  1. Det du skriver i punkt 1 ger stor igenkänning hos mig. Vi snällisar som ger och ger och ger…godtrogna…och själva får bära konsekvenserna sen. Ofta helt dränerade ibland t.o.m. utbrända.

    1. Tack för din kommentar Liv. Konsekvenserna gör ont, ändå upprepar vi oss 🙂 Jag tänker att vi kan träna. träna, träna…och ge oss själva belöningar när vi utvecklas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...