Fokus på det som blev…

…även när hjärnan vill skapa katastroftankar av det som inte kunde bli just den här våren. Den där hungern jag kände i början av året som byttes ut mot att finnas till för någon annan mer eller mindre 24/7. En situation som trots att jag är vältränad i självledarskap fick mig att börja tvivla på mitt eget värde. Den där träningen som ändå hjälper mig i denna stund att känna (visst) lugn och hopp.

För jag tänker att det är viktigt för oss som har förmånen att har sommarsemester, det vill säga årets längsta sammanhållande ledighet, att vi möter den med ett så stort lugn som möjligt. Att vi skapar de bästa förutsättningarna för vår återhämtning genom att lindra och mildra eventuella skav och orosmoment.

Kanske har även du en och annan katastroftanke som behöver hackas inför semestern för att därefter helt bytas ut?

Jag, Mia Hellström, lovar och svär att jag:

  • byter ut tanken på all kundbearbetning som det aldrig fanns utrymme för mot att fyra nya partneringkunder ringde mig. Jag är så tacksam över att ni kontaktade just mig och de fina relationer och samarbeten som skapats utifrån det.
  • byter ut känslan av att jag stundvis stått helt still mot att jag faktiskt utbildat mig till certifierad styrelsearbetare.
  • switchar upplevelsen av att blivit bortglömd mot de fina uppdrag jag genomfört med Milena. Vi har föreläst om effektfulla team, svart bälte i gränssättning, utvecklande feedback, utvecklande samtal och återhämtning. Vi har påbörjat ett strategiarbete med en styrelse och haft fina kundmöten som bär frukt i höst.

Och de där uppdragen jag behövde säga nej till eller aldrig jagade gav ändå utrymme för att delta i 2.5 anbudsprocesser för partneringanbud, hålla utvecklingsworkshop partnering och utbilda i partnering.

Herregud, jag är ju queen of f_cking everything 😉

Hjärnan, nu har jag än en gång vunnit över dig… För stunden…

Välkommen sommaren. Och därefter en energifylld andra halva av 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...