Vad surrar hos dig som ska ha sommarsemester?

Är det humlan i sommarblomstret? Egna förväntningar? Andras behov? Ovisshet? Stress för att inte bli klar med allt innan första semesterdagen? Eufori? Ensamhet? Lite av varje? Inget särskilt…

Det är olika och det är helt okej. Semester är inte ett soligt inlägg på Instagram. Semester är verkligheten, det livs levande livet med allt vad det innebär.

Det är enkelt att stänga av en skärm och svårt att sätta gränser i en relation. Det är ljuvligt att ta en båttur i det fina vädret och svårt att låta bli att tänka på det som känns på riktigt. Det är kul att packa bilen full för en välplanerad raodtrip och samtidigt smärtsamt att känna att en skulle vilja åka åt ett helt annat håll. Det är härligt att se sommarlovsglitter i barnens ögon och tufft att laga tre mål mat om dagen i typ 60 dagar…

Var är du i allt detta? Vilka förväntningar har du på din semester och vilka förväntningar har andra på dig? Är det harmoni dem emellan?

Måndagen den 24 juni 11.30-12.00 bjuder jag och Milena på webinaret ”Skapa förutsättningar för en skön och återhämtande sommar”.

Vi ger tips och redskap för hur du kan navigera i djungeln av semesterplaner, dina egna behov, andras behov samt eventuella förväntningar från din arbetsgivare.

Anmäl dig webinaret här (Teams). Vi längtar efter att träffa dig där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...