Glass och ballonger är mina värdeord

Glassen står för ”Att göra mer av livets goda” och ”Strössla mer strössel på allt”. Ballongen symboliserar ”Känslan av levitation” och ”Livets förgänglighet”. Det gäller att vara tacksam för varje andetag och göra sig riktigt bra dagar innan det säger ”poff”

Nej, jag har inte glass och ballonger som värdeord, men när jag läser ingressen ovan inser jag att jag skulle kunna ha ett väldigt bra (arbets)liv om jag laddade glass och ballonger precis så. För utan innehåll, laddning och faktiskt görande är ord bara ord.

Tillit, respekt, glass, innovation, ballonger, kundfokus, världsklass, vinkelsåg, likabehandling, smurf…

Ord är bara ord, men hur gör jag dem?

Därför behöver jag vända blicken inåt och fråga:

  • Vad är viktigt på riktigt för mig?
  • Hur gör jag ”viktigt på riktigt”?
  • Lirar mina värderingar med de människor jag har runt mig och de åtaganden jag har framför mig?

Det har inte varit helt lätt att ta sig hit, men jag verkar ha det mesta på plats nu 🙂 Så jag stannar här och tar sats.

Hej augusti och after vacation – jag är redo att göra andra halvan av 2023 riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...