Vilka förmågor och färdigheter tränas 2024?

Förra året gav jag mig själv 10 dagars ledarskapsträning. Delar av träningen var repetition och bekräftelse på sådant jag ägnat mig åt i åtskilliga år, men jag fick också flera nya verktyg i min låda, fördjupade relationer och lärde känna nya människor som har stannat kvar i mitt liv sedan dess.

Investeringen i mig själv och mitt ledarskap gav mig också:

  • tryggheten att ta nästa kliv i mitt företagande. Jag gick till något alldeles eget som kändes mer rätt för mig utifrån min värdegrund och mitt högre syfte. Några har sagt att det var modigt, men för mig var det bara nödvändigt. Lite som att lasta av sig en gammal ryggsäck med föreställningar och bråte för att bli lättare i kropp och sinne.
  • nya och sunda affärsmöjligheter. Jag kunde direkt omsätta mina nya kunskaper till ett värdeskapande för andra. Nu har jag till och med, tillsammans med Milena, utvecklat en helt egen ledarskapsutbildning i Världsförbättrande ledarskap.
  • en större förståelse för mig själv, mina styrkor, svagheter och varför jag agerar som jag gör. Det skönaste var ändå insikten om att det är helt okej att vara som jag är.
  • förmågan att formulera den mening som suttit i ryggmärgen och efterlevts sedan dess ”Göra rätt saker tillsammans med de människor som är rätt för mig”

2023 var alltså ledarskapsträningens år för fröken Hellström.

Vilka förmågor ska jag träna lite extra på under 2024? Vilka utvecklingsplaner har du för dig själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...