Vi bygger vårt eget team för att stärka vår förmåga att hjälpa andra

För handen på hjärtat. Om vi inte är starka och trygga inåt i vårt eget team, det vill säga fullt medvetna om varandras styrkor, svagheter, kunskaper, hjärteämnen, passioner och värderingar. Hur ska vi då kunna kanalisera våra gemensamma krafter och hjälpa en annan individ eller organisation att utvecklas?

Jag och Milena Andersson (Insightly) har flera projekt som vi ska genomföra tillsammans under året. Vi kommer att utveckla människor, team, organisationer och egna affärsidéer. Det enklaste för oss skulle förmodligen vara att springa på alla bollar samtidigt och njuta av fartvinden i håret och det snabba klirret i kassan. Men vad händer om vi vågar stanna upp i nuet och det som är vi? Vi:et som faktiskt är både vår trygga plats och vårt kunderbjudande.

Walk your Value
Att bygga teamet är inte en isolerad händelse i form av en enskild aktivitet eller ett event – det behöver pågå precis hela tiden i den yrkesvardag som är vår. Det här är något som jag och Milena verkligen tror på, en gemensam värdering och tillika ett sätt att Walk our Value. Genom att bli starkare och tryggare inåt ökar kvaliteten på vår leverans utåt. Vi blir hållbara och motståndskraftiga som individer och team.

Toughest som ett gemensamt mål
I september genomför vi Toughest Göteborg tillsammans som ett lag. Jag – en höjdrädd men väldigt stabil löpare. Hon – smidig och stark med fenomenal greppstyrka. Resan har bara börjat, men vi är övertygade om att tillsammans klarar vi allt.

Hur stärker du ditt/dina team idag, imorgon och alla andra dagar?

6 thoughts on “Vi bygger vårt eget team för att stärka vår förmåga att hjälpa andra

  1. Nu har jag inget team som jag s a s ska utveckla men jag har mig själv, min lilla familj och kollegor. För mig är det viktigt med en sak i taget, uppmuntran och att våga våga

    Välkommen tillbaka till blogg-världen förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...