Det finns få arbetsmiljöproblem på en solvarm klippa

Och precis som alla andra måste vi i Walk your value göra jobbet och bygga vårt team från grunden för att uppnå just det tillståndet. För tryggheten, tilliten och vår upplevda arbetsmiljö har väldigt lite att göra med den solvarma klippan. Det handlar om människor.

Jag, Anna och Milena har alltså varit i väg på vår andra gemensamma workation. Förra gången hängde vi i Alingsås. Den här gången valde vi kusten och Gullmarsfjorden.

Vi har olika ryggsäckar med oss och olika utmaningar framför oss. Våra varierande förutsättningar och perspektiv behövde vi dela och reflektera kring på ett djupare plan. Helt enkelt ta vårt färska samarbete och spirande relationer till nästa nivå.

För är det något vi inte kan eller vill slarva med så är det just detta – att bygga teamet. Vi är färdiga med relationsslarv och ledarskapsbrister. Om vi ska kunna hjälpa andra till ett bättre arbetsliv och ledarskap behöver vi först bygga oss själva och oss tillsammans så bra vi bara kan.

Förutom delandet av stora förtroenden, känslor och förutsättningar lyckades vi spika datum och innehåll till vårt första webinar (1 juni 8.30-9.00 – save the date!) samt grunden till den ledarskapsutbildning vi kommer att börja köra i höst.

Det kallar jag för två fina och givande dagar.

Anna och Milena, jag är oändligt tacksam för er. Vi kan sitta var som helst och ändå ha det bra tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...