Vi har kommit ut!

[Reklam för egen verksamhet] Nu har jag personligen inte bott i någon mörk garderob sedan oktober (kanske lite just den här veckan…), men ändå. Att lansera webbsida och outa våra sociala kanaler känns faktiskt som att möta ett efterlängtat ljus. Walk your value har alltså kommit ut på riktigt. Trots att vår största kompetens är att fotografera med självutlösare är det nu dags att släppa vår egen trygga sarg och börja göra skillnad tillsammans med andra.

”Medvetna steg av mig mot en bättre värld tillsammans” – det är vår ledarskapsfilosofi som kommit till genom våra olika kompetenser och samlade erfarenheter från yrkeslivet. Genom filosofin har vi skapat en egen modell och egna verktyg för att utbilda ledare och medledare i världsförbättrande ledarskap. Alla leder vi någon, inte minst den viktigaste personen i våra egna liv.

Alla kan bli världsförbättrare
Dina handlingar och beteenden i vardagen har större effekt än du kan ana på människor, de sammanhang du ingår i, samhället och världen. Det betyder att alla kan bli världsförbättrare genom sitt sätt att vara och agera. Ja ni fattar. Det lilla leder till det stora, som ringar på vattnet. Det vill vi att fler människor och organisationer ska ta tillvara på och gynnas av. Du bestämmer riktningen så hjälper Walk your value dig att nå dit du vill. Låt oss öka lönsamheten ur flera och ack så viktiga perspektiv.

Vad vi erbjuder
Walk your value erbjuder utbildningar, föreläsningar, coaching och kommunikationstjänster med ett tydligt hållbarhetsfokus, kärlek, engagemang och humor.

Här är Walk your values nya webb där du kan läsa mer om oss, hur vi tänker och vad vi gör.

Följ oss på Instagram
Häng med på LinkedIn

Tack
Slutligen ett stort tack till alla som hejat på, kommit med feedback och viktiga perspektiv samt gett kraft och mod till våra drömmar. Ni vet vilka ni är. Och till er som varit snabba på bollen och redan anlitat oss – vi ser fram emot ett fortsatt fint och berikande samarbete.

4 thoughts on “Vi har kommit ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...