Min föreläsning blev ett fint (och viktigt) samtal om arbetslivet

[Reklam för egen verksamhet] För några veckor sedan tog jag mod till mig, räckte upp handen och sa ”Jag vill komma på nästa frukostmöte och berätta om Walk your value”. Jag är relativt ny i föreningen Företagsamma kvinnor i Härryda kommun och hade ingen aning om vad, vem och hur många jag skulle möta.

Min vana trogen förberedde jag mig väl för alla tänkbara scenarier. Jag visualiserade olika rum, grupper och förutsättningar och hur jag skulle hantera dem på helt olika sätt. När jag kom fram köpte jag en stor Cappuccino och förstod snabbt att här kommer jag tryggt att kunna berätta om min/vår resa med Walk your value och bjuda in till samtal. Precis så blev det. Det finaste och mest värdefulla för mig var inte att berätta min historia. Det finaste och mest värdefulla var att ta del av ett öppet delande mellan människor. Vi pratade om passion, ”att bli sedd”, glädje och göra skillnad. Friskfaktorer på jobbet och egentligen grundläggande förutsättningar för att vilja och kunna göra ett bra jobb.

Vad drömmer du om? Vad älskar du att göra? Tänk om vi fick de frågorna lite oftare på våra arbetsplatser och därefter tog action på dem.

Vad skulle hända då?

Känner att jag vill dela med mig av de fina orden jag fick efter min föreläsning och vårt samtal:
”En onsdag i april fick vi ta del av både Mias egna resa och även företaget ’Walk your values’ resa! En mycket givande morgon , där vikten av gott ledarskap diskuterades samtidigt som vikten av gott bemötande människor emellan och till exempel hur mycket ett leende kan göra för en annan människa. Vi fick även fundera och reflektera över vad vi vill fylla våra dagar med, hur vill vi må på jobbet, vad vill vi känna varje dag? Tack Mia för att du gav denna onsdag en kick-start och jag är säker på att fler människor fick ett leende idag när de mötte oss på våra olika håll, vad vi än gjorde, resten av dagen.

Walk your value erbjuder
I Walk your value utvecklar vi människor, team och organisationer genom vår ledarskapsfilosofi ”Medvetna steg av mig mot en bättre värld tillsammans”. Våra föreläsningar är en del av vårt erbjudande och vi skräddarsyr innehållet utifrån dina förutsättningar och behov. Maila mig mia@walkyourvalue.se om du vill veta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...