Skriv en DET HÄR VILL JAG SKA VÄXA-lista!

Jag har skrivit det förut. ATT GÖRA-listor finns inte i mitt liv då de tenderar att ha motsatt effekt och gör saker ogjorda. Min magiska JAG VILL-lista däremot är ett kontinuerligt inslag i mitt liv. För att fortsätta på mitt numera optimistiska spår har jag även introducerat en DET HÄR VILL JAG SKA VÄXA-lista. Med min bakgrund som deppig och opeppig kan det liksom aldrig bli nog med optimism och verktyg för att upprätthålla den.

Vad menar jag med ”det här vill jag ska växa”? Ja, det är helt enkelt grejer som jag älskar, vill ha mer av i livet och som därmed också behöver få ta mer plats. Jag kan inte dela allt för då får jag plocka fram skämskudden och stanna under den för evigt, men…

Se punkterna nedan som ett smakprov som du kan inspireras av när du funderar kring vad du vill ska ta mer plats i ditt liv.

  • Empati och förståelse – jag söker mig mer och mer till de sammanhang som är rätt för mig där jag kan skapa magi tillsammans med människor jag uppskattar och som uppskattar mig.
  • Utbildning och lärande – utbildningen i Berikande självledarskap (som jag är på väg till just nu faktiskt) har gett mersmak. Alla poddar jag lyssnar på och böcker jag läser likaså. Jag vill lära mig mer och utvecklas hela tiden, dels för att det gör mig lycklig och dels för att det bidrar till att jag kan ge mer till andra.
  • Motion och rörelse – kan kanske verka maniskt med tanke min nyligen genomförda träningsstreak som blev till en ny utmaning… Men det handlar mer om att aldrig mer tappa den här så otroligt viktiga faktorn för mitt välmående. Ju mer jag gör det, desto mer motiverad och glad blir jag.
  • Föreläsningsgig – förra gången jag drev företag för typ 100 år sedan föreläste jag flera gånger om entreprenörskap. Nu har jag en annan agenda, men det känns precis lika lustfyllt och inspirerande som då.

Vad vill du ge extra näring och växtkraft i ditt liv? Berätta! Om några veckor berättar jag hur jag gör och hur det går med min tillväxt i rätt riktning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...