Drivkrafter och längtan

Jag drömmer – alltså finns jag! Eller. Jag drömmer – alltså gör jag! Jag har försatt mig i ett tillstånd där jag är i bättre fysisk form än på väääääldigt länge (på grund av upprepade träningsutmaningar som fortfarande pågår) och behöver vara lite mentalt modig varje dag för att inte bli uttråkad. Stackars mig. Eller inte…

Jo, det finns faktiskt stunder då jag önskar att mina drivkrafter inte var så starka och att jag kunde låta bli att agera på mina drömmar och min längtan. Chilla, ni vet. Luta mig tillbaka och vara nöjd. Vara en säl på klippan medan alla andra cirkulerar som fiskmåsar över mitt huvud. Gilla läget och äta en sill.

Fast i grund och botten handlar det om att hitta hem och få blomma ut, precis som den jag är med allt jag har och kan. Jag är ingen säl på klippan och det är bara att acceptera.

Mia 70.0 – välkommen fram i ljuset! Nästa steg blir kul!

3 thoughts on “Drivkrafter och längtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...