Webinar för hälsa och framgång på jobbet

[Reklam för egen verksamhet]
”Arbetsgruppen jag ansvarar för känns så omotiverad och trött. De kommer till jobbet, gör minsta möjliga och går hem. Vissa av dem verkar inte ens vilja vara där. Typiskt att just jag skulle få ett gäng grinollar och surkartar att hantera. Jaja, jobbet blir ju gjort i alla fall och det är ju huvudsaken.”

Du, tänk om huvudsaken är en helt annan och det är läge för ett omtag?

Den 1 juni 08:30-9.00 bjuder vi i Walk your value in till ett webinar där vi presenterar vårt verktyg Tagning 2 och använder det på oss själva i en föreläsning.

Vad är Tagning 2?
Tagning 2 är en scenarioträning för individer, team och organisationer som utgår från vardagliga situationer och mänskliga beteenden på jobbet. Med verktyget stärker vi det positiva och eliminerar faktorer som motverkar hälsa och framgång. Vad skulle hända hos dig, dina kollegor och i din verksamhet om ni fick tillgång till ett sådant verktyg?

Hur anmäler jag mig?
Webinaret kör vi via Teams och du anmäler dig på den här länken.

Vi ses!

//Anna, Milena och Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...