En höst fylld av partnering och Walk your value

Det bästa är att de luckor som finns kvar i kalendern vill jag fylla med ännu mera partnering och Walk your value. Igår fick jag faktiskt nypa mig i armen. Alla risker jag tagit, alla gratistimmar jag arbetat, alla ångestnätter, alla de där tillfällena jag tvivlade på min riktning och min förmåga utan att ge upp. Nu händer det mig. Det där jag hela tiden någonstans där inne visste var möjligt. Och eftersom det jag gör nu är viktigt på riktigt för mig kommer jag inte att tappa fotfästet och kämparglöden förrän den dag jag själv väljer att kliva av och göra något annat.

Vad jag menar när jag skriver att min höst är fylld med partnering och Walk your value?

  • Jag går in som partneringledare i ett projekt, som av olika anledningar ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Här kommer jag att trivas med både människor och partneringledarrollen, som jag dessutom vill utveckla. De som jobbar med mig får snabbt lära sig att jag aldrig kan göra saker utan att utveckla dem…
  • Jag har ytterligare ett gäng gig där jag coachar och stöttar entreprenörer i deras partneringaffär. My comfort zone, men samtidigt en stor utmaning. Jag är så oerhört stolt över de förtroenden jag får. Tack hörrni.
  • Nästa event med Walk your value är vårt kostnadsfria webinar den 29:e augusti 8.30-9.00. Då får ni uppleva vårt redskap Beteendegeneratorn live. Beteendegeneratorn hjälper dig som individ och organisationer att vända på perspektiven och omvandla värdeord och drömmar till faktiska beteenden och handlingar.
  • I oktober genomför vi vår första ledarskapsutbildning som Walk your value. Pirret! Tacksamheten!
  • Vi har också ett frukostmötes-gig inbokat i Lidköping.
  • I övrigt lever vi Walk your value-livet bland positiva kundmöten, skapandet av underlag till kunder och i dialog med kunder.

Alltså, en kanske borde göra det lätt för sig istället, men då hade inget på listan ovan funnits i mitt liv. Hur hade det känts? Vill inte ens tänka tanken faktiskt…

Så, vad gör du här och nu för att ta dig dit du vill?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...