Varför det ekar tyst när det finns så mycket att berätta

En blogg är en prioriteringsfråga. Jag kan ju välja att göra allt jag kan för och tillsammans med mina kunder eller sitta hemma på kammaren och skriva snusförnuftiga blogginlägg ur mitt eget perspektiv.

Valet är väldigt enkelt. Mitt eget perspektiv är såklart viktigt för helheten, men jag skulle inte vara något alls utan de där magiska människorna som jag har förmånen att samarbeta med. De som ger mig stora förtroenden, skratt, input, croissanter, ansvar och utveckling. Vi växer tillsammans.

Så kommer en fredag mitt i livet med tid och utrymme. Jag tar tacksamt emot lusten att logga in i WordPress och formulera något som känns. Jag bloggar som tankarna rör sig och funderar på vad som hänt sedan sist.

Tacksamhet är det första ordet som dyker upp.

Jag är trygg i min affär som är bara min. Jag kan vara mig själv fullt ut som partneringledare och affärsutvecklare. Det är fullt upp, trivsamt och lönsamt.

Tillsammans med Milena och Walk your value har jag dessutom tagit sjumila kliv i den riktning jag och vi vill. Vi har hållit teamutbildning, föreläst och utvecklat vår kommande öppna utbildning i Världsförbättrande ledarskap.

Konstaterar än en gång att det varit värt att vända ut och in på sig själv i nära ett års tid för att slutligen landa rätt. Resan ser jag som en lärdom. Det gjorde lite ont, men nu är jag här.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...