Jag är vad vad jag faktiskt gör med min värdefulla tid här på jorden

Med andra ord det jag medvetet och helt själv väljer att fylla min kalender med. Mina val och handlingar kommer att bidra till effekter och konsekvenser för mig själv, min omgivning, samhället och världen.

När jag blev medveten om att vad jag väljer att fylla min kalender med, faktiskt är ett kvitto på mina handlingar och mitt avtryck blev jag genast väldigt selektiv. Det blev lättare att säga nej och roligare att säga ja. Luften mellan mötesblocken började kännas som en gåva, eftersom det är i mellanrummen som andetagen landar djupt nere i magen och utveckling sker.

Min selektiva kalender gjorde mig också väldigt tydlig inför mig själv och andra. De där människorna och företagen jag vill samarbeta med började att ringa mig. Vi speglade och hittade till varandra genom våra visioner, drömmar och hur vi väljer att genomföra vår resa dit.

Mina aktiva val och handlingar är det största och starkaste i mitt varumärke och tillika det som bokstavligen äter snygga logotyper, välskrivna LinkedIn-inlägg, likes och vad jag går runt och säger i största allmänhet till frukost.

Spegel spegel… Jag är vad jag faktiskt gör med min värdefulla tid här på jorden. Både i mitt eget liv och för andra.

//Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...