Veckans WOW och BLAHA… (a.k.a. konsultlistan)

Veckans WOW:

  • Först ut – MÄNNISKORNA! WOW-människan som speglar mig och som jag speglar tillbaka samtidigt som vi växer och mår extraordinärt bra ihop. Som att ha hittat en saknad pusselbit. WOW-kvinnan som jag lärde känna under min ledarskapsutbildning förra året och som jag fortfarande har långa och ömsesidiga coachingsamtal med. WOW-samarbeten med energigivande människor där vi utvecklar nya tjänster och utbildningar. WOW-frugan Milena som jag delar så många fina stunder med. WOW-möjligheterna och drömkunderna som trillar in för att någon vill jobba med just mig. Att vara utvald och att få välja helt själv. Det måste ändå vara det största med att vara egen.
  • De stora förtroenden och den fina feedback jag får i mina partneringuppdrag. WOW för att jag varit så modig och oavkortat gått min egen väg – alltid hand i hand med de behov jag ser finns. Så har jag också kunnat utveckla något som marknaden verkar ha längtat efter och behöver.
  • Att tillsammans med frugan…eh jag menar Milena få föreläsa om effektfulla team för cirka 60 chefer och ledare. WOW och ett viktigt steg för Walk your value på vår Sverigeturné för en bättre värld.
  • Och apropå viktiga steg för Walk your value så vill vi stärka teamet med en frilansande relationsbyggare. WOW, tillväxt! Pirrar det till i dig när du tänker på att få arbeta med oss för ett friskare arbetsliv och en bättre värld? Hör av dig till mig genast! Mer information om hur vi vill att du gör oss bättre finns här på LinkedIn och här på Instagram.
  • WOW-känslan efter fem timmar utbildning i juridik (modul två av fem i min certifiering i styrelsearbete) som grundade sig i ”WOW, jag klarade av att sitta still i fem timmar utan att krypa ur kläderna och börja dansa!” och ”WOW, det här ju superintressant för det jag vill uppnå!” och ”WOW, föreläsaren heter som ett coolt bilmärke! Om jag hette som en bil, vad skulle jag heta då?” Tankarna snurrar ni vet…

Så allt är alltså WOW, guld och gröna skogar för fröken Hellström? Hahahaha… Näe.

Veckans BLAHA:

  • Denna vecka har min omställningsförmåga nyttjats till bristningsgränsen, vilket har gjort mig oändligt trött. Typ som när man planerat att torsdagen ska bli en återhämtande dag med en tydlig plan och så ställs saker istället på sin yttersta spets och en tvingas göra helt andra saker än tänkt – OCKSÅ. Inte är det några lustfyllda saker heller utan saker med ett känslomässigt stresspåslag. BLAHA…
  • Jag är noll sjuk, men har en gammal kärringhosta som vägrar ge med sig. Det kan bidra till stress och BLAHA när man är mickad inför 60 personer som vill lyssna till klokskaper om effektfulla team, inte ihåliga avgrundsvrål…
  • Jag tog inte tag i min admin innan sista februari, trots att jag hade lovat mig själv det. Samma BLAHA varje månad… Jag som är så utvecklingsbenägen att jag till och med tycker att forskningsbelägg är utdaterade för att de ju redan finns. Varför kan jag inte lära mig att ta tag i min egen admin direkt? DUBBEL-BLAHA!

Jag är ändå tacksam att WOW:en är fler trots att vissa av BLAHA:na känns mer…

Hur ser din lista ut för veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...