Walk your value välkomnar sommaren med optimism och framtidstro

Vi i Walk your value har varit iväg på vår tredje workation sedan vi i inledningen av året bestämde oss för att slå oss samman och genom vårt företagande ta medvetna steg mot en bättre värld. Vid vår första träff i Alingsås lärde vi känna varandra och satte en första grund. Andra tillfället vid Gullmarsfjorden handlade om att fortsätta bygga teamet, sätta datum och innehåll för vårt första webinar och påbörja skapandet av vår numera efterfrågade ledarskapsutbildning i världsförbättrande ledarskap.

Vilka kliv framåt tror du att vi tog vid vår tredje workation lokaliserad vid Simsjön utanför Skövde?

Det hade varit så lätt att fortsätta springa framåt, men faktum är att vi backade tillbaka till grundläggande frågor som ”Varför finns Walk your value?”, ”Vem/Vilka skulle sakna oss om vi försvann?” och ”Vad är viktigt för mig/oss?”. Det här är ju inga lätta frågor precis och det tog oss flera timmar på den soldränkta altanen innan vi kunde avsluta för dagen och skåla i Champagne.

Som en kul grej höll vi också en varsin föreläsning för varandra på typ en kvart. Det är viktigt att lyssna in och förstå våra respektive varför och hur vi pratar om våra hjärtefrågor. Jag snackade om Agenda 2030 och passade på att göra en reflektionsövning kring hur Walk your value bidrar till uppfyllandet av de globala målen.

Så, nu har vi en lista på saker vi behöver göra. Tur att just görandet är vår specialitet. Vi är supermotiverade att ta nästa steg tillsammans med oss själva och andra mot en bättre värld.

Vad står på Walk your values agenda?

  • Vi förbereder vårt nästa webinar som äger rum den 28 augusti.
  • I oktober startar vi upp vår första ledarskapsutbildning (om ingen annan klämmer sig in där emellan och hinner före).
  • Vi hörs digitalt varje vecka fram till semestern och är därefter lediga för att få längta efter varandra och våra åtaganden i höst.

Vad får dig att känna optimism och framtidstro? Vad behöver du eventuellt göra för att förstärka just dessa känslor i kroppen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...