Jag, mitt företag och min riktning – här är vi!

En ska ju dela med sig till världen av det en är väldigt bra på och älskar att göra. Speciellt när det är något som världen faktiskt vill ha. Nu har jag paketerat (nästan) hela Mia och mitt företag MM Commitment på min webbsida partnering.nu med stora förhoppningar om en fullsmetad höst 🙂

Jag erbjuder tjänster inom partnering (främst för entreprenörer), kommunikation, coachning, Agenda 2030 samt hållbarhet & hälsa.

Sist, men absolut inte minst tränar jag (tillsammans med kollegorna i Walk your value) individer, ledare, team och organisationer i världsförbättrande ledarskap.

Den som är bra på att identifiera röda trådar kommer att se att allt jag nämner ovan hänger ihop.

Hela jag. Hela du. Hela människan.

Vi hörs väl? >> partnering.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...